H food blogger funkycook ετοιμάζει για εμάς Ταραμοσαλάτα με παντζάρι!
Χρόνος Προετοιμασίας: 15’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 6-8 άτομα
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. ταραμά λευκό
100 γρ. παντζάρια ΕΔΕΜ
1 κρεμμύδι ξερό
200 ml ηλιέλαιο
300γρ. ψωμί μπαγιάτικο, μουλιασμένο σε νερό και καλά στυμμένο
1 λεμόνι
2 κ.σ. λευκό ξύδι βαλσαμικό ΕΔΕΜ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι, τα παντζάρια, τον ταραμά και το βαλσαμικό ξύδι.
Προσθέτουμε το ψωμί και τμηματικά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα, όσο πιπέρι θέλουμε και διορθώνουμε τη γεύση της ταραμοσαλάτας με το λεμόνι.
Σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.
Tip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ελαφρύ ελαιόλαδο αντί για ηλιέλαιο
