50′Χρόνος Εκτέλεσης
ΥΛΙΚΑ
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
3 Σκελίδες Σκόρδο, τριμμένες
1 κ.γ. Μέλι
2 κ.γ. Μηλόξιδο
Φύλλα από 4-5 Κλαδάκια Φρέσκο Θυμάρι
100g Φύλλα Σπανακιού
4 Αβγά
130g Φρέσκο Κατσικίσιο Τυρί
3 κ.σ. Γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
200g Εδέμ Παντζάρια, σε μικρά κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μέλι, το μηλόξιδο, το θυμάρι και το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μείνει χωρίς υγρά. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αβγά, το τυρί, το γάλα και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το μείγμα του σπανακιού και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε τη βάση μιας ταρτιέρας με το παντζάρι και απλώνουμε από πάνω τον χυλό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σκεύη
1 τηγάνι
1 μεσαίο μπωλ
1 ταρτιέρα
