O Food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης «Cool Artisan» ετοιμάζει για εμάς Ογκρατέν ζυμαρικών με καλαμπόκι!
ΥΛΙΚΑ
● 300 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου
● 1 συσκευασία καλαμπόκι Εδem
● 200 γρ. κασέρι τριμμένο
● 200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
● 250 γρ. τυρί κρέμα
● 400 ml κρέμα γάλακτος
● 1 αυγό
● 1 κτγ πάπρικα καπνιστή
● 1/2 κτγ μπούκοβο
● Αλάτι
● Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στον αέρα, στους 180°C
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από όσο γράφει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αυγό, το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα τυριά, την πάπρικα, το μπούκοβο και αναμειγνύουμε.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά κι ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σε ελαφρώς λαδωμένο ταψί.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα, στον αέρα, στους 180°C για 20 λεπτά.