Η food blogger funkycook.gr μοιράζεται μικρά μυστικά!
Οι μέρες που θα στρώσουμε τα πιο γιορτινά μας τραπέζια, για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, επιτέλους έφτασαν! Τα προϊόντα Εδem συνθέτουν για εσάς το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι, που θα καλωσορίσει τους καλεσμένους σας με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Το πεντανόστιμο στεφάνι σερβίρεται ως ορεκτικό και ταιριάζει υπέροχα με ένα λευκό κρασί.
ΥΛΙΚΑ
15 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
Ντοματίνια
Ελιές, καλαμών και πράσινες χωρίς κουκούτσι Eδem
Ψημένες κόκκινες & κίτρινες πιπεριές Eδem
Αγγουράκι Eδem
Καυτερά πιπεράκια Eδem
Κάπαρη Eδem
1 συσκευασία ντολμαδάκια Eδem
Σπόρους ροδιού
Γιαούρτι
Τυρί φέτα, κομμένο σε κυβάκια
Γραβιέρα, κομμένη σε κυβάκια
Καπνιστό ζαμπόν ή γαλοπούλα, σε φέτες
Μεγάλες οδοντογλυφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στις οδοντογλυφίδες «περνάτε» συνδυασμούς υλικών φτιάχνοντας έτσι μια ομοιόμορφη ποικιλία από όλα τα προϊόντα της Eδem.
Δεν ξεχνάμε πως όλα τα υλικά, όπως οι πιπεριές, τα τυριά, το ζαμπόν, πρέπει να είναι στο ίδιο μέγεθος, για να τρώγονται ευχάριστα.
Στη μέση ενός μεγάλου πλατό-δίσκου ακουμπάμε ένα μπολάκι και βάζουμε το γιαούρτι.
Ακτινωτά γύρω του τοποθετούμε τα ντολμαδάκια και ανάμεσα ακουμπάμε τις οδοντογλυφίδες με τα υλικά που ετοιμάσαμε.
Προσθέτουμε αγγουράκια, κάπαρη και καυτερά πιπεράκια, προσθέτουμε στο γιαούρτι ρόδι και ελαιόλαδο.
Τέλος τοποθετούμε τα κλαράκια του δενδρολίβανου δημιουργώντας ένα στεφάνι και σερβίρουμε.
Καλές γιορτές και καλά μαγειρέματα!
Tips: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα αγαπημένα μας υλικά, να συνδυάσουμε και να συνθέσουμε το στεφάνι σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.
