20′Χρόνος Εκτέλεσης
ΥΛΙΚΑ
Για τη salsa:
150g Εδέμ Καλαμπόκι, στραγγισμένο
½ Μικρό Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1-2 Εδέμ Πιπεράκια Καυτερά, ψιλοκομμένα
8-10 Εδέμ Αγγουράκια Ανθός, ψιλοκομμένα
Χυμός από ½ Λάιμ
3 κ.σ. Φρέσκος Κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
1½ Αβοκάντο, σε κυβάκια
¼ κ.γ. Αλάτι
Για τα tacos:
2 κ.γ. McCormick Γλυκιά Πάπρικα
½ κ.γ. McCormick Κρεμμύδι Τριμμένο
½ κ.γ. McCormick Σκόρδο Τριμμένο
⅛ κ.γ. McCormick Πιπέρι Καγιέν
¾ κ.γ. Θυμάρι
½ κ.γ. Καστανή Ζάχαρη
½ κ.γ. Αλάτι
McCormick Πιπέρι Μαύρο Τριμμένο
400g Σολομός, σε φέτες
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
4 Τορτίγιες Καλαμποκιού
Κόκκινο Λάχανο, ψιλοκομμένο
Φέτα, θρυμματισμένη
Φρέσκος Κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε τη salsa ανακατεύοντας σε ένα μέτριο μπωλ το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, τα πιπεράκια, τα αγγουράκια, τον χυμό λάιμ, τον κόλιανδρο, το αβοκάντο και το αλάτι.
Την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε.
Σε ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε την γλυκιά πάπρικα, το τριμμένο κρεμμύδι, το τριμμένο σκόρδο, το θυμάρι, το πιπέρι καγιέν, τη ζάχαρη, το αλάτι και πιπέρι.
Αλείφουμε με το μείγμα τα φιλέτα του σολομού.
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ψήνουμε τον σολομό για 2 με 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τον αφήνουμε να κρυώσει και τον θρυμματίζουμε.
Στο τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο τις τορτίγιες.
Για τα tacos, γεμίζουμε τις τορτίγιες με λάχανο, σολομό, salsa, φέτα και γαρνίρουμε με τον κόλιανδρο.
Σκεύη
1 μέτριο μπωλ
1 μικρό μπωλ
1 μικρό τηγάνι