30′Χρόνος Εκτέλεσης
Υλικά για4 Άτομα
ΥΛΙΚΑ
60g Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ κ.γ. Αλάτι
½ κ.γ. McCormick Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο σε Μύλο
1+½ κ.γ. McCormick Σκόρδο Τριμμένο
2 Φιλέτα Κοτόπουλου, σε μέτρια κομμάτια
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
25g Βούτυρο
300g Εδέμ Μανιτάρια τεμαχισμένα, στραγγισμένα
1 Μεγάλο Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 Φρέσκα Κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
100g Εδέμ Λιαστή Τομάτα, ψιλοκομμένη
100ml Λευκό Ξηρό Κρασί
250ml Ζωμός Κότας
Φύλλα από 4-5 Κλωναράκια Φρέσκο Θυμάρι, ψιλοκομμένα
1 κ.γ. Μουστάρδα Dijon
100ml Κρέμα Γάλακτος 35% λιπαρά
Αλάτι
McCormick Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο σε Μύλο
1 κ.γ. Κορν Φλάουρ
1 κ.γ. Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και ένα κουταλάκι από το σκόρδο και στο μείγμα πανάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σωτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και το αφήνουμε στην άκρη.
Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και σωτάρουμε τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και τη λιαστή τομάτα.
Σβήνουμε με το κρασί και μετά προσθέτουμε τον ζωμό, το θυμάρι, το υπόλοιπο σκόρδο, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στο τηγάνι τα φιλετάκια.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ με το νερό, ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σκεύη
1 μεσαίο μπωλ
1 μεγάλο τηγάνι