Σπαγγέτι με σάλτσα PONZU, τόνο & μανιτάρια ΕΔΕΜ

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • Σπαγγέτι 500 g
  • Αλάτι
  • Τόνος 1 κονσέρβα
  • Μανιτάρια Εδem 240 g
  • Σκόρδο 1 σκελίδα
  • Κρεμμύδια 2 μικρά
  • Ρόκα 60 g
  • Aποξηραμένη πιπεριά τσίλι 1 τμχ
  • Ελαιόλαδο 2 κ.σ.
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ψιλοκομμένες τομάτες 400 g
  • Kikkoman Ponzu Citrus 200 ml
  • Παρμεζάνα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
  • Στραγγίζετε τον τόνο και τα μανιτάρια. Ψιλοκόβετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τη ρόκα.
  • Τηγανίζετε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο τα μανιτάρια και τη μισή ποσότητα κρεμμυδιών. Καρυκεύετε με αλάτι και πιπέρι και τα αφαιρείτε από το τηγάνι.
  • Με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σοτάρετε το σκόρδο, την πιπεριά τσίλι και την υπόλοιπη ποσότητα κρεμμυδιών.
  • Προσθέτετε τις τομάτες, τη σάλτσα Kikkoman Ponzu Citrus και βράζετε. Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα με τα μανιτάρια, τον τόνο, τα ζυμαρικά και τη ρόκα και αφαιρείτε την πιπεριά τσίλι.
  • Σερβίρετε τα ζυμαρικά με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.