ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
- Σπαγγέτι 500 g
- Αλάτι
- Τόνος 1 κονσέρβα
- Μανιτάρια Εδem 240 g
- Σκόρδο 1 σκελίδα
- Κρεμμύδια 2 μικρά
- Ρόκα 60 g
- Aποξηραμένη πιπεριά τσίλι 1 τμχ
- Ελαιόλαδο 2 κ.σ.
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ψιλοκομμένες τομάτες 400 g
- Kikkoman Ponzu Citrus 200 ml
- Παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
- Στραγγίζετε τον τόνο και τα μανιτάρια. Ψιλοκόβετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τη ρόκα.
- Τηγανίζετε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο τα μανιτάρια και τη μισή ποσότητα κρεμμυδιών. Καρυκεύετε με αλάτι και πιπέρι και τα αφαιρείτε από το τηγάνι.
- Με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σοτάρετε το σκόρδο, την πιπεριά τσίλι και την υπόλοιπη ποσότητα κρεμμυδιών.
- Προσθέτετε τις τομάτες, τη σάλτσα Kikkoman Ponzu Citrus και βράζετε. Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα με τα μανιτάρια, τον τόνο, τα ζυμαρικά και τη ρόκα και αφαιρείτε την πιπεριά τσίλι.
- Σερβίρετε τα ζυμαρικά με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.