Κοτόπουλο & μανιτάρια με κρεμώδη σάλτσα σόγια

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ / 25 ΛΕΠΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • Tοματίνια 3 τμχ
  • Μανιτάρια Εδem 240 g
  • Πράσινα σπαράγγια 3 τμχ
  • Στήθος κοτόπουλου 480 g
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι
  • Ελαιόλαδο
  • Κρέμα γάλακτος 200 ml
  • Mουστάρδα 20 g
  • Μουστάρδα Dijon 30 g
  • Kikkoman Soy Sauce 3 κ.σ.
  • Σχοινόπρασο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβετε τα τοματίνια και τα σοτάρετε μαζί με τα σπαράγγια και τα μανιτάρια. Αφαιρείτε από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά.
  • Κόβετε το κοτόπουλο σε λωρίδες, καρυκεύετε με αλάτι και πιπέρι, αλευρώνετε και σοτάρετε. Αφαιρείτε από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά.
  • Αφαιρείτε το λίπος από το τηγάνι και προσθέτετε την κρέμα, τη μουστάρδα και τη σάλτσα Kikkoman Soy Sauce. Αφού πάρει μια βράση προσθέτετε το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
  • Συνεχίζετε το βράσιμο για λίγα λεπτά. Σερβίρετε στο πιάτο και γαρνίρετε με το σχοινόπρασο.
  • Συνοδεύετε ιδανικά με ρύζι.