ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ / 25 ΛΕΠΤΑ
ΥΛΙΚΑ
- Tοματίνια 3 τμχ
- Μανιτάρια Εδem 240 g
- Πράσινα σπαράγγια 3 τμχ
- Στήθος κοτόπουλου 480 g
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Αλεύρι
- Ελαιόλαδο
- Κρέμα γάλακτος 200 ml
- Mουστάρδα 20 g
- Μουστάρδα Dijon 30 g
- Kikkoman Soy Sauce 3 κ.σ.
- Σχοινόπρασο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε τα τοματίνια και τα σοτάρετε μαζί με τα σπαράγγια και τα μανιτάρια. Αφαιρείτε από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά.
- Κόβετε το κοτόπουλο σε λωρίδες, καρυκεύετε με αλάτι και πιπέρι, αλευρώνετε και σοτάρετε. Αφαιρείτε από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά.
- Αφαιρείτε το λίπος από το τηγάνι και προσθέτετε την κρέμα, τη μουστάρδα και τη σάλτσα Kikkoman Soy Sauce. Αφού πάρει μια βράση προσθέτετε το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
- Συνεχίζετε το βράσιμο για λίγα λεπτά. Σερβίρετε στο πιάτο και γαρνίρετε με το σχοινόπρασο.
- Συνοδεύετε ιδανικά με ρύζι.