H food blogger funkycook ετοιμάζει για εμάς!
Χρόνος Προετοιμασίας: 10’
Xρόνος Μαγειρέματος: 8’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
Για τη σαλάτα
250 γρ. ζυμαρικά κοράλι
150 γρ. καπνιστό σολομό
150 γρ. αγγουράκι ΕΔΕΜ
1 ψητή κόκκινη πιπεριά ΕΔΕΜ
100 γρ. κόκκινα φασόλια ΕΔΕΜ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
20ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Για το dressing
30ml ελαιόλαδο
1 λεμόνι
1 μοσχολέμονο
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα ή γιαούρτι
Μπούκοβο, προαιρετικά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε αναμειγνύουμε τα υλικά για το dressing.
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσί σε φέτες, τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά, προσθέτουμε στα ζυμαρικά, όλα τα υλικά για τη σαλάτα, το dressing και ανακατεύουμε καλά.
Η σαλάτα σερβίρεται ζεστή ή ακόμη καλύτερα δροσερή.
Tips:
– Μπορούμε να προσθέσουμε στη σαλάτα επιπλέον καλαμπόκι, μπρόκολο ή αβοκάντο
– Χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε ζυμαρικό θέλουμε αρκεί να είναι σε μικρό σχήμα