Σαλάτα με κινόα

30′Χρόνος Εκτέλεσης

ΥΛΙΚΑ

Για την κινόα:
60g Κινόα
130g Νερό
Λίγο Αλάτι

1 Κονσέρβα Εδέμ Κόκκινα Φασόλια
12-15 Τοματίνια, κομμένα στα δύο
60g Εδέμ Ελιές Καλαμών σε Φέτες
1 Αβοκάντο, σε κύβους
1 Κόκκινη Πιπεριά, σε μικρά κομμάτια
1 Πορτοκαλί Πιπεριά, σε μικρά κομμάτια
140g Εδέμ Καλαμπόκι
Ξύσμα από 2 Limes
⅓ Φλιτζανιού, Φρέσκος Κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
⅛ από 1 Κόκκινο Λάχανο, ψιλοκομμένο

Για το dressing:
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Εδέμ Βαλσαμικό Ξύδι
Χυμός από 1 Lime
1 κ.γ. γεμάτο Μέλι
Αλάτι
McCormick Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο σε Μύλο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προετοιμάζουμε την κινόα. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό και λίγο αλάτι και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε την κινόα. Σιγοβράζουμε για 12 με 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε την κινόα και προσθέτουμε τα φασόλια, τα τοματίνια, τις ελιές, το αβοκάντο, την κόκκινη και πορτοκαλί πιπεριά, το καλαμπόκι, το ξύσμα lime, τον κόλιανδρο και το λάχανο.
Σε ένα μικρό βάζο με καπάκι βάζουμε το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξύδι, τον χυμό lime, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.

Σκεύη

1 κατσαρολάκι
1 μεγάλο μπωλ
1 μικρό βάζο με καπάκι