Ρολλάκια με φέτα και πάστα ελιάς

30′Χρόνος Εκτέλεσης

ΥΛΙΚΑ

6 Εδέμ Λιαστές Τομάτες
180g Φέτα
2 κ.σ. Εδέμ Πάστα Ελιάς Καλαμών
Φύλλα από 2 Κλαδάκια Φρέσκο Θυμάρι
McCormick Πιπέρι Μαύρο Τριμμένο
1 Μεγάλο Αβγό, χτυπημένο
6 Φύλλα Κρούστας
Ελαιόλαδο, για τα φύλλα
1 Αβγό + 1 κ.σ. Νερό, για το άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπλεντεράκι χτυπάμε καλά τις λιαστές τομάτες, τη φέτα, την πάστα ελιάς το θυμάρι και πιπέρι.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπωλ, προσθέτουμε το αβγό και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τα φύλλα και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος ώστε να δημιουργήσουμε 12 λωρίδες και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Βάζουμε μία περίπου κουταλιά της σούπας από τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολλό.
Αλείφουμε κάθε ρολλάκι με το μείγμα αβγού-νερού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σκεύη

1 μπλεντεράκι
1 μικρό μπωλ
1 ταψί