Η Mamatsita μαγειρεύει με Πασχαλινή διάθεση!
Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
2 κόκκινες & 2 κίτρινες ψητές πιπεριές Εδέμ
20 γρ. κουκουνάρι
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
μερικά φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο
αλάτι – πιπέρι
200 γρ. κατίκι
για το σερβίρισμα
φέτες ψωμιού
ντοματίνια
ελιές Καλαμών Εδέμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε έναν πολυκόφτη ή μπλέντερ τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το κατίκι.
Πολτοποιούμε τα υλικά με δύο τρία αλέσματα.
2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κατίκι κι ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης.
Το πέστο είναι έτοιμο.
3. Το μεταφέρουμε στο μπολ σερβιρίσματος και το αλείφουμε σε φέτες ψωμιού.
Το συνοδεύουμε με μερικά ντοματίνια κι ελιές Καλαμών Εδέμ.
Σημείωση για τη συνταγή.
Ιδανικό για σάλτσα μακαρονάδας.
Προσθέτουμε το πέστο από κόκκινες & κίτρινες ψητές πιπεριές Εδέμ σε βρασμένα ζυμαρικά της αρεσκείας μας, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
