Νηστίσιμος κορμός με ταχίνι και μαρμελάδα μαυροκέρασο

H food blogger funkycook ετοιμάζει για εμάς!
Χρόνος Προετοιμασίας: 20’
Xρόνος Αναμονής: 60’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 6 άτομα

 

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
300 γρ. ταχίνι
200 γρ. μαρμελάδα μαυροκέρασο
200 γρ. μπισκότα digestive

Για το σερβίρισμα
Κακάο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και αποσύρουμε από την φωτιά.
Προσθέτουμε το ταχίνι, τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα, προσθέτουμε τα καρύδια και τα μπισκότα στο μείγμα.
Ανοίγουμε ένα αντικολλητικό χαρτί,  τοποθετούμε το μείγμα και το κλείνουμε σε ρολό, τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για περίπου  1 ώρα  στο ψυγείο.
Βγάζουμε τον κορμό από το χαρτί, πασπαλίζουμε με κακάο, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.