3 παραλλαγές μπρουσκέτας με μανιτάρι

15′ Χρόνος Εκτέλεσης

ΥΛΙΚΑ

Για τα μανιτάρια:
1 κ.σ. Βούτυρο
320g Εδέμ Μανιτάρια Τεμαχισμένα
3 Σκελίδες Σκόρδο, τριμμένες
1 κ.γ. Φρέσκο Θυμάρι, ψιλοκομμένο
1½ κ.γ. Εδέμ Βαλσαμικό Ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:
3 Φέτες Ψωμί Mastermacher
Ελαιόλαδο
2-3 κ.σ. Χούμους
50-60g Ρικότα
½ Ώριμο Αβοκάντο, λιωμένο
½ κ.σ. Χυμός Λεμονιού
¼ κ.γ. McCormick Μπούκοβο
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με το θυμάρι, προσθέτουμε το βαλσαμικό ξύδι, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμεε τη φωτιά.
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ στους 200°C για 2 με 3 λεπτά.
Αλείφουμε μία φέτα με το χούμους, μία με την ρικότα και για την τρίτη, ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το αβοκάντο με τον χυμό λεμονιού και το μπούκοβο, απλώνουμε το μείγμα πάνω στο ψωμί και αλατίζουμε.
Μοιράζουμε πάνω στο ψωμί τα μανιτάρια, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Σκεύη

1 τηγάνι
1 ταψί
1 μικρό μπωλ