Γαριδοσαλάτα με καλαμπόκι

Η Mamatsita μαγειρεύει για εμάς!  
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος     3 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

για τις γαρίδες
700 γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες
3 κ. σ. ελαιόλαδο
½  κ.γλ. κάρι
½ κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
αλάτι – πιπέρι

για τη σαλάτα
1 ραντίτσιο μεσαίου μεγέθους
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
285 γρ. καλαμπόκι Εδέμ
½ ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
ξύσμα ενός λεμονιού

για το dressing
4 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζουμε το ραντίτσιο. Αφαιρούμε προσεκτικά τα φύλλα του, τα ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό και τα βάζουμε να στραγγίξουν.
2. Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κάρι και την πάπρικα. Ανακατεύουμε απαλά να αρωματιστεί το λάδι και στη συνέχεια βάζουμε μέσα τις γαρίδες.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 -3 λεπτά.
3. Αφήνουμε τις γαρίδες να κρυώσουν.
4. Σε ένα βαθύ μπωλ προσθέτουμε την πιπεριά, το καλαμπόκι, τον άνηθο και τις γαρίδες.
5. Σε ένα γυάλινο βαζάκι με καπάκι προσθέτουμε τα υλικά του dressing και ανακινούμε καλά.
6. Ρίχνουμε το dressing στο μπολ με τις γαρίδες και ανακατεύουμε.
7. Σερβίρουμε τη σαλάτα στα φύλλα του ραντίτσιο και τελειώνουμε προσθέτοντας ξύσμα λεμονιού.