Η food blogger funkycook.gr ετοιμάζει για εμάς Τορτελίνι με καλαμπόκι και μανιτάρια
Χρόνος Προετοιμασίας: 5’
Xρόνος Μαγειρέματος: 20’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: για 4 άτομα
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO >
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. τορτελίνι
200 γρ. μανιτάρια Eδem, στραγγισμένα
150 γρ. καλαμπόκι Εδem, στραγγισμένο
200 γρ. τυρί κότατζ
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κάρυ (μπαχαρικό)
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
Φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα τορτελίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό.
Σε μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα μανιτάρια για 2’, προσθέτουμε σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το καλαμπόκι και το κάρυ.
Προσθέτουμε τα τορτελίνι, το κότατζ, το γιαούρτι και λίγο νερό από τα τορτελίνι που έβρασαν. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 1-2’.
Αποσύρουμε και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τον κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Tips:
– Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε ζυμαρικά
– Αν μας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις προσθέτουμε 3-4 πιπεράκια Eδem ψιλοκομμένα