H food blogger funkycook ετοιμάζει για εμάς!
Χρόνος Προετοιμασίας: 50’
Χρόνος Μαγειρέματος: 5’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλα χοιρινά σνίτσελ
4 κ.γ. πάστα πράσινης ελιάς ΕΔΕΜ
4 φέτες κασέρι
300 γρ. τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
½ κ.γ. ρίγανη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε με την πάστα πράσινης ελιάς τα σνίτσελ και τοποθετούμε στη μέση το κασέρι.
Κλείνουμε τα σνίτσελ, διπλώνοντάς τα, και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Σε ένα ευρύχωρο μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη ενώ σε δεύτερο σκεύος απλώνουμε τη φρυγανιά για το πανάρισμα.
Βουτάμε κάθε σνίτσελ στο αυγό και κατόπιν το πανάρουμε στη φρυγανιά.
Τοποθετούμε τα σνίτσελ στην κατάψυξη για 40 περίπου λεπτά και τέλος τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 2 περίπου λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε τα σνίτσελ με σαλάτα.
Tips:
– Η πάστα ελιάς ταιριάζει εξίσου με το κοτόπουλο και το μοσχάρι
– Εκτός από ρίγανη μπορούμε να αρωματίσουμε με βασιλικό
– Μπορούμε να ψήσουμε τα σνίτσελ και στο φούρνο