Σάντουιτς με κεφτεδάκια κοκκινιστά & μοτσαρέλα

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

Για το σάντουιτς

  • 4 τεμ. ψωμί, μπαγκέτα
  • 250 γρ. μοτσαρέλα
  • 200 γρ. ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 80 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. κόλιανδρος , ψιλοκομμένος
  • 10 γρ. ξύδι λευκού κρασιού
  • κεφτεδάκια με σάλτσα ΕΔΕΜ
  • αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το σάντουιτς

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, το ξύδι και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Αλατίζουμε
και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου. Κόβουμε τα ψωμιά στη μέση κατά μήκος, τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα φρυγανίζουμε σε δυνατό φούρνο. Παίρνουμε το κάτω μέρος του ψωμιού ρίχνουμε τα κεφτεδάκια με σάλτσα ΕΔΕΜ και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω το μείγμα της ντομάτας και το άλλο κομμάτι του ψωμιού.

Tip: Μπορείτε να προσθέσετε σπιτικά πατατάκια.