ΓΙΑ 400 ΓΡ.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ρεμουλάντ
- 280 γρ. μαγιονέζα
- 25 γρ. κάπαρη ΕΔΕΜ, ψιλοκομμένη
- 25 γρ. αγγουράκι ανθός ΕΔΕΜ, ψιλοκομμένο
- 15 γρ. μουστάρδα Dijon
- 10 γρ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
- 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 30 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- εστραγκόν, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη ρεμουλάντ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Tip: Χρησιμοποιήστε τη σάλτσα Ρεμουλάντ στο burger ή το σάντουιτς. Αν δεν βρείτε φρέσκο εστραγκόν χρησιμοποιήστε άλλο φρέσκο βότανο, όπως άνηθο ή μάραθο.