Σάλτσα Ρεμουλάντ

ΓΙΑ 400 ΓΡ.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ρεμουλάντ

  • 280 γρ. μαγιονέζα
  • 25 γρ. κάπαρη ΕΔΕΜ, ψιλοκομμένη
  • 25 γρ. αγγουράκι ανθός ΕΔΕΜ, ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 10 γρ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
  • 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 30 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • εστραγκόν, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ρεμουλάντ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.

Tip: Χρησιμοποιήστε τη σάλτσα Ρεμουλάντ στο burger ή το σάντουιτς. Αν δεν βρείτε φρέσκο εστραγκόν χρησιμοποιήστε άλλο φρέσκο βότανο, όπως άνηθο ή μάραθο.