Για 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
Για τη σαλάτα
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 25 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 25 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 5 γρ. καυτερά πιπεράκια ΕΔΕΜ
- 625 γρ. γλυκό καλαμπόκι ΕΔΕΜ
- 100 γρ. κόκκινη ψητή πιπεριά ΕΔΕΜ, κομμένη σε καρέ
- 200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 10 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη σαλάτα
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά. Αν δεν σερβίρουμε αμέσως τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 24 ώρες και να τη σερβίρουμε κρύα.
Tip: Αν αλέσουμε τη σαλάτα στον κάδο ενός μπλέντερ, θα έχουμε μια κρύα σούπα ντομάτας.