Η food blogger funkycook.gr μοιράζεται μαζί μας!
Χρόνος Προετοιμασίας: 25’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 4 άτομα
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO >
ΥΛΙΚΑ
1 πράσινη ανάμεικτη σαλάτα
100 γρ. κόκκινα φασόλια Εδem
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών
1 αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 αγγούρι
1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Για το dressing
250 γρ. ώριμο μάνγκο
100 γρ. ψημένες κόκκινες 7 κίτρινες πιπεριές Εδem
1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
5-6 φύλλα δυόσμο
30ml ελαιόλαδο
1 μοσχολέμονο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά για το dressing, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι ή λάιμ.
Σε ένα σχαροτήγανο τσιγαρίζουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με το μείγμα μπαχαρικών και το ψήνουμε στο σχαροτήγανο.
Κατόπιν κόβουμε το κοτόπουλο σε μέτρια κομμάτια, όσο είναι ζεστό το περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα από το μάνγκο dressing και το μαρινάρουμε για 10-15’.
Σε μια σαλατιέρα συνθέτουμε τη σαλάτα, βάζοντας πρώτα τη σαλάτα, τα υπόλοιπα λαχανικά, το κοτόπουλο, τα φασόλια και τον κόλιανδρο.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με το υπόλοιπο dressing.
Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε στη σαλάτα και γλυκό καλαμπόκι Eδem
![funky](https://www.edem.com.gr/wp-content/uploads/2020/03/funky.jpg)