Η food blogger funkycook.gr μοιράζεται μαζί μας!
Χρόνος Προετοιμασίας: 10’
Xρόνος Αναμονής: 5 ώρες
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 8 άτομα
ΥΛΙΚΑ
300ml κρέμα γάλακτος 35%
300 γρ. τυρί κρέμα
120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. μαρμελάδα ροδάκινο ΕΔΕΜ
100 γρ. μπισκότα digestive, θρυμματισμένα
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 κάψουλα βανιλλίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μίξερ αφρατεύουμε την κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει σαντιγί, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο, το χυμό και τη βανιλλίνη, συνεχίζοντας το χτύπημα για 1’ ακόμη.
Σε μια φόρμα κάνουμε στρώσεις με την κρέμα, τη μαρμελάδα και τα μπισκότα.
Καλύπτουμε με μεμβράνη τροφίμων και καταψύχουμε το παγωτό για 5-6 ώρες.
Αφήνουμε 5’ εκτός ψυγείου πριν σερβίρουμε.
Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε στο παγωτό λίγη κανέλα