1,5 Ώρα Χρόνος Εκτέλεσης
ΥΛΙΚΑ
1 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Βούτυρο
8 Φιλέτα Κοτόπουλου από Μπούτι
250ml Λευκό Ξηρό Κρασί
1 Μεγάλο Κρεμμύδι, κομμένο στα 8
250g Τοματίνια
9 Σκελίδες Σκόρδο, καθαρισμένες
1 Βάζο (330g) Εδέμ Ελιές Πράσινες Χωρίς Κουκούτσι
4 Μέτρια Εδέμ Αγγουράκια, χοντροκομμένα
Αλάτι McCormick Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο σε Μύλο
3-4 Κλωνάρια Φρέσκο Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σωτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε λίγο για να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα τοματίνια, το σκόρδο, τις ελιές και τα αγγουράκια.
Αλατοπιπερώνουμε, κλείνουμε με καπάκι και βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μία ώρα.
Βγάζουμε από τον φούρνο, προσθέτουμε το θυμάρι και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
Σκεύη
1 μεγάλη κατσαρόλα κατάλληλη για φούρνο