H food blogger funkycook μοιράζεται μαζί μας!
Χρόνος Προετοιμασίας: 5’
Χρόνος Μαγειρέματος: 10’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
2 συσκευασίες φασόλια γίγαντες σε κόκκινη σάλτσα ΕΔΕΜ
400 γρ. λουκάνικα Μυκόνου, κομμένα σε φέτες
3-4 αυγά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρώμα και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Προσθέτουμε τους γίγαντες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφού κάνουμε 4 βαθουλώματα με ένα κουτάλι σπάμε μέσα τα αυγά.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να πήξουν τα αυγά.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.
Tip:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα λουκάνικα της επιλογής μας ή και να εμπλουτίσουμε με μπέικον