Παντζαροσαλάτα με πράσινο μήλο, γιαούρτι & καρύδια

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
30 ΛΕΠΤΑ

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα

  • 800 γρ. παντζάρια ΕΔΕΜ
  • 160 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 4 γρ. κόλιανδρος, φρεσκοτριμμένος
  • 5 γρ. μάραθος, φύλλα
  • 60 γρ. καρύδια, καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 120 γρ. γιαούρτι
  • αλάτι

 

Για το σερβίρισμα

  • 20 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε λεπτά στικς
  • 40 γρ. κρουτόν
  • καρύδια, καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • μάραθος, φύλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε τη σαλάτα και γαρνίρουμε με τα παντζάρια ΕΔΕΜ, το μήλο, τα κρουτόν, τα καρύδια και τον μάραθο.

Tip: Το καρέ αποτελεί τρόπο κοπής που μοιάζει με μικρούς κύβους.