Κρέμα με βρώμη, καλαμπόκι και ροδάκινο

Η food blogger funkycook.gr μοιράζεται μαζί μας! 

Χρόνος Προετοιμασίας: 5’
Xρόνος Μαγειρέματος: 15’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 4 άτομα

 

ΥΛΙΚΑ

140 γρ. καλαμπόκι ΕΔΕΜ
120 γρ. νιφάδες βρώμης
300ml φυτικό γάλα
250ml νερό
30 γρ. σιρόπι σφενδάμου
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 ροδάκινα, κομμένα σε φέτες

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τη βρώμη να βράσει με το νερό για 2-3’, προσθέτουμε το καλαμπόκι στραγγισμένο, το τζίντζερ, την κανέλα, τον σφένδαμο και το φυτικό γάλα.

Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5’ και αποσύρουμε.

Σερβίρουμε την κρέμα με φέτες από ροδάκινα, λίγο καλαμπόκι και σφένδαμο.

Tips:
Μπορούμε αντί για σφένδαμο να χρησιμοποιήσουμε μέλι.