O Food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης «Cool Artisan» ετοιμάζει για εμάς Αυγοσαλάτα με πιπεράκια σε άλμη!
ΥΛΙΚΑ
Για τη sauce
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 μικρό ματσάκι άνηθο
1/2 κτγ πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
Για τη σαλάτα
6 αυγά βρασμένα, κομμένα σε τέταρτα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
50 γρ. πιπεράκια σε άλμη, Εδem, ψιλοκομμένες
20 γρ. κάπαρη
1 αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
Για το σερβίρισμα
10 ml λευκό ξύδι
2-3 πιπεράκια σε άλμη, Εδem
4-5 ντοματίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη sauce
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ κι ανακατεύουμε καλά.
Για τη σαλάτα
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ κι ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τη sauce κι ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Απλώνουμε πάνω σε φέτες από χωριάτικο ψωμί και γαρνίρουμε με λευκό ξύδι στο σερβίρισμα.
Διακοσμούμε με πιπεράκια και ντοματίνια.
