Αυγοσαλάτα με κάπαρη & αγγουράκι τουρσί

ΓΙΑ 750 ΓΡ., 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

Για την αυγοσαλάτα

  • 6 αυγά βρασμένα, κρύα και ψιλοκομμένα
  • 90 γρ. κάπαρη ΕΔΕΜ, ψιλοκομμένη
  • 80 γρ. αγγουράκια μέτρια ΕΔΕΜ, ψιλοκομμένα
  • 20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 40 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 200 γρ. μαγιονέζα
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • αλάτι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το αρνί
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε. Χρησιμοποιούμε αμέσως ή διατηρούμε στο ψυγείο.

Tip: Προσθέστε την αυγοσαλάτα και μερικά ακόμη υλικά της αρεσκείας σας ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού και ετοιμάστε εύκολα και γρήγορα ένα πεντανόστιμο σάντουιτς.